€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under april 2008

Av Emma Johanna Andersson - 22 april 2008 14:01

Tjena!

Dagen har varit bra, har nyss kommit hem nästan & ska ta & ringa till JP, ska kila iväg ner på stan & inhandla en present! (läs lite längre ner)

Imorgon ska jag gå på en vad jag tror kommer bli en fantastisk konsert.. Jag ska ta med mig mina barn & gå upp på Valla skolan för att lyssna på ett gäng elever som har problem i skolan som ska uppträda & dem är så otroligt duktiga på att fånga publiken & kan verkligen det där med att underhålla så jag hoppas bara att mina elever kan sköta sig! =D


Idag fyller kära Magda(eller Maggan som jag kallar henne för men hon hatar) år.. Hon blir stor & med stor menar jag att hon slipper vänta på något mera, hon fyller nämligen 20 år vilket innebär att den sista milstolpen i ungdomens dagar är passerad..

Hullsta Check

Moppe Check

Krogen Check

Körkort Check

Bolaget Check

Med denna checklista (som förövrigt nog endast gäller oss Sollefteåbor) vill jag bara önska henne en fin dag & att livet inte är över, nej, än är det 10 år kvar till 30+ på Valvet!

Jag ska självklart upp dit & äta tårta i massor eller iaf kakor & bullar ;)


Puss&hej

Ps. Låten är till dig Magdalena!

Jag tycker det låter likt.. ;P

OB

Av Emma Johanna Andersson - 21 april 2008 15:44

Heiiii!

Idag var det måndag & det märktes något otroligt.. Barnen var helt uppskruvade & kunde inte sitta stilla för fem öre men det värsta var att idag verkade dem även ha kommit på vad mobbing är för något, ett barn grät 3 eller 4 gånger på 1 timma.. Så ska det FAN inte vara!

Det finns inget värre än mobbing, har aldrig varit mobbad själv utan snarare mobbaren (tillhörde "innegänget" om man kan säga så!), inte lika brutal mobbare som dem är nu men nog har man varit dum med vissa personer, tex en tjej som senare i livet blev min bästa vän, tyvärr så umgås vi inte lika mycket nu, men jag tror att vi var mer lika än vi trodde innan..

Jag tror att vi alla har mobbat någongång även dem som blir mobbade.. Jag menar vi vill väl alla verka cool någongång i livet?!


Nu ska jag snart kila ner på hotellet enbart för att kolla mammas min lite senare :P


Puss&hej

-Man borde egentligen ha OB tillägg på måndagar

för ungarna är totalt omöjliga!

- Lärare

Av Emma Johanna Andersson - 20 april 2008 13:32

Hallå!

För ett år sedan var jag på väg till en studentfest som hade namnet prinsar & prinsessor.. Det var en trevlig tillställning i gympa hallen på Vallaskolan, fast det tyckte man inte då, nä vi var rätt missnöjda med den kvällen & därför tog den slut klockan 00.00 typ.. Nu i efterhand fattar jag inte varför vi inte drog hem till någon & partade hela natten lång..

Jag bjuder på en underhållande bild på BF3´s prinsessor ;P

----------------------------------------------------------------------------------

JAG VILL HA SOMMAR IGEN!

Dagens inlägg får avslutas med en bild på Jens, mig & Johan

(där jag ser otroligt liten ut..)

Vi befinner oss hos Jörgen en härlig sommarkväll för 2 år sedan (tror jag).. Iår vill jag ha många sånna här nätter för om jag minns rätt så var det väldigt lyckat! =D

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 19 april 2008 20:11

Hejhej!

Idag är det lördag & det innebär att man ska leva livet som 19-åring, men inte den här 19-åringen, nej, hon är hemma & putsar fönster, lite damning med mera.. Känns som bra att få det gjort så att man slipper stå där till helgen & ha 2 ställen man ska fixa iordning..

Nu längtar jag till att flytta, för ett tag sedan kändes det inte lika kul men nu när det ska bli tapetserat & sånt så känns det mycket bättre, jag kommer få göra precis som jag vill, vilket jag inte riktigt kunnat här eftersom jag hyr i andra hand..

Härligt att flytta till något alldeles nyss.. Till ett ställe där jag har varit med och bestämt allt till! :)

 

(min nya spegel, är inte riktigt planerad för denna

 lägenheten så den ser väldigt malplacerad ut)

Nä nu ska jag äta glass Jenny & Erik har köpt med sig glass! Mumma.. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 19 april 2008 09:44

Hejaheja!


Sundsvallstrippen igår var väl kanske inte sådär värst nödvändig, men jag kom hem med en spegel, ett nytt soffbord, en gardinstång som jag behövde in till det nya vardagsrummet eftersom jag bara har en nu, när jag kom hem & kollade in i köket insåg jag att jag skulle ha behövt 2 eftersom det kommer ett till fönster i köket också + lite annat som behövs till hemmet.. Däremot hittade jag inte skit i klädväg, jag har klädes torka tror jag..


Idag fyller min kusin Johanna 3 år så det blir fika för hela slanten även idag ;)

Hoppas eran lördag är kanon hittills det är just nu 18 grader varmt på min ena balkong.. 18 grader, sommaren närmar sig!

Lovely.. Puss

Av Emma Johanna Andersson - 17 april 2008 22:32

Heeeej!

Åter igen en dag fylld med kakor, bullar & tårta.. Idag var det då min älskade lilla gudson som skulle stå i rampljuset, idag var det hans dag & den hade jag inte velat missa någonsin.. Otroligt att man kan älska någon så liten så mycket! Min alldeles egna gudson William!

Födelsedagsbarnet.. Mina presenter innehöll:

sandlådeleksaker, 2 skjortor, ett par hängselbyxor, 3 sommartjocktröjor & 1 tröja tror jag det var.. Inte för att det är något fel på kläderna han har men jag kunde bara inte hålla mig, han kommer bli sååå snygg!

 

Jonna som fyllde 4 år igår blev överlycklig när hon fick Mr. Bean filmer, dem var tecknade..

- Han ju såå himla tokrolig, som hon själv säger..


Imorron är det fredag & efter jobbet blåser jag till Sundsvall för shopping.. Here I finally come! Puss&Puss

Av Emma Johanna Andersson - 16 april 2008 21:49

Hektiska dagar.. Vaknar, går till jobbet, går hem, käkar & kilar sedan vidare på kalas.. Så här har det sett ut sedan igår & kommer vara så fram till på lördag med ett endags upphåll på fredag, men jag klagar inte, jag gillar allt som har med kalas att göra speciellt barnkalas, med det skulle inte vara helt fel med såkallat vuxenkalas snart heller.. Min släkt brukar kunna vara grymma under dessa tillställningar, brukar ha förjäkla skoj med dem ;)


Jonna fick en massa paket idag, målarböcker & sånt som man gillar då man är 4 år, helt sjukt att den där tjejen redan är 4 år.. Kommer ihåg att jag stod på Sollefteås "Plattan" & pratade med några då dem ringde & berättade att det var en liten tjej som tittat ut klockan 22.05 Helt otroligt vad fort det går.. Min brutta!


Nu ska jag lägga mig tror jag, finns inte så mycket mer att göra, imorron är det Williams alldeles egna dag & det ska vi fira..

Måste även på nåt vis planera in lite mera packning, flytten går ju snart, spännande..

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 15 april 2008 21:42

Dagen har bestått av att hålla koll på alla trollen.. Dem var riktigt duktiga att sitta stilla på förmiddagen när vi hade besök av 2 män som berättade om stenåldern men efter att dem gått så brakade helvetet lös.. Men men livet har sina upp & ner gångar så jag antar att vissa av barnen har sina ner gångar just nu..


Imorron ska jag på 4 års kalas men vi låtsas att det är ett 5 års kalas som Jonna själv säger.. ;)

I övermorgon så ska jag på ett 1 års kalas & det är min alldeles egna gudson som blir en grabb, inte längre en bebis.. Känns helt konstigt att han redan blir 1 år, det var ju bara nyss jag var den första som såg den lilla fisen.. Inte live men väl på 2 mms bilder.. =D

 

(Mina presenter till William)

Nu ska jag sova! Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards