€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under april 2008

Av Emma Johanna Andersson - 14 april 2008 21:00

Nu har jag tänt mina ljus iaf, hoppas ni gjort detsamma!

Av Emma Johanna Andersson - 14 april 2008 16:57

Helluuu!


Idag har varit en lång & jobbig måndag.. Ungarna har som gått på något, kanske ännu är sockerkicken av det överblivna godiset från lördagen?!

Vikade även inne på fritids efter skolan & då fick jag än en gång ta med barnen på badhuset, jag älskar att kolla på då dem badar det ser så härligt ut, nästan så att man skulle vilja hoppa i själv..

En kille skulle hyra & jag frågade om han ville ha en handduk också men han stod bara & tittade på mig som ett frågetecken så jag frågade igen, tillslut förstod jag att han inte kunde svenska utan bara spanska så jag höll mig till enkla gester efter det :P


Iaf så har jag glömt att berätta att jag även gjorde stan i Ö-vik, fast det blev en snabbis eftersom jag hade en liten grabb med mig som kutade snabbare än snabbt när vi kom nära en klädbutik, endast Stadium & Intersport som dög.. Men jag kom hem med nya gardiner & en taklampa + 2 födelsedagspresenter till William.. =D


Men man inte ska klaga, det finns så många andra som har det sämre, tänk lilla Englas familj, jag får gåshud då jag tänker på det..

Fula, dumma gubbjävel!

Klockan 21, ska iaf jag tända ett ljus!


Puss

Av Emma Johanna Andersson - 12 april 2008 21:34

Hejsan!


Nu har jag bestömt tapeter till mitt nya hem & det kommer bli alldeles lovely.. Är som lite galen i nougat färgat & jag hade valt ungefär samma tapet till 2 rum så det var bara att ta en annan.. Kommer hur som helst bli jätte jätte fint speciellt om jag verkligen får som jag vill & tänkt mig.. =D


Min bror är även med hem & ja, han är mig upp i dagen.. Helt sjukt egentligen men han ska bli innebandy stjärna & då behöver man en syster som kan ta ner en på jorden eller bara höja honom till skyarna.. Såg en match med honom idag & han gjorde några kalasräddningar speciellt en då till & med motståndar klacken klappade..


Nu ska jag fortsätta kolla på High School Musical 2 som Kalle ville se.. Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 11 april 2008 16:32

Efter en dag utan egentligen några större bekymmer & efter en vecka fylld med konflikter så tyckte jag att jag var värd en shopping runda så jag gick en sväng på stan här hemma istället för att åka till Sundsvall & kom hem med lite nya grejjer till lägenheten, en behå & godis..

Systrar stod för sällskapet & det var inte helt fel, men nu sitter jag här hemma i soffan & lyssnar på lugna favoriter, nedvarvning helt enkelt..


Nu ringde syster & en kebabbåt står på matschemat för dagen!

Hejhopp gummisnopp! =)

Av Emma Johanna Andersson - 10 april 2008 22:43

Som ni vet av föregående inlägg så har dagen varit bra & ännu bättre blev den när jag fick för mig att åka till mamma för att hämta deklarationen, samma deklaration som jag bävat för att se eftersom att jag var helt säker på att jag skulle få restskatt på, men...

Ni förstår jag får tillbaka en härlig summa pengar! Vågade knappt kika i papperen & det var tvungen att trippel kollas så att jag inte såg fel..

Fantastiska torsdag, lämna mig inte! =D


Imorgon är det fredag & jag är grymt sugen på en tripp till sundsvall, vet inte om någon vill följa med & jag har verkligen ingen lust att åka dit själv, skulle vara less efter någon minut!

På lördag blir det iaf bror & Ö-vik.. Sedan så följer han mest troligen (om han inte bangar) med hem hit igen så vi får en riktig syster-bror helg tillsammans, han är bäst min bror, min enda bror dessutom..


Nu ska jag sova & drömma om mina pengar som kommer lagomt till midsommar eller nåt =) Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 10 april 2008 15:40

Nu har det kommit yttligare en liten bebis till familjen/släkten..

Denna gången en ytterforward som ska heta Fabian, helt enkelt en ny Fabian Brunnström!


Dagen har varit helt fantastisk, barnen verkar ha kommit in i ett stim av glädje ända tills det ska räknas matte, men är resten av dagarna hälften så bra så kommer jag gilla läget! =D


Ikväll ska jag hälsa på Jonna & gå en prommis.. Puss&hej

Av Emma Johanna Andersson - 8 april 2008 15:51

Goddagens!


Mina barn knäcker mig! Idag blev det strömavbrott & det innebär inte att alla sitter tysta & stilla utan det innebär att vissa blir skogstokiga..

+ att det kommit snö som ännu ligger kvar vilket jag hatar!

Annars ska man definitivt inte klaga på dagen..

Ska ju få äta tårta & bulla både idag & imorron.. Jonny firas idag & Eric imorron =D


Nu ropar teven! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 7 april 2008 16:26

 

(FärjestadsBK )

Åhhh kan det inte bara vara säsong igen!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards