€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emma Johanna Andersson - 10 oktober 2009 18:10

Hej vackra du!

  

Tyvärr så lär det bli ganska kass uppdatering från min sida nu på obestämd tid. Modemet hemma har tydligen gjort sitt sista jobb & jag är bedrövad.. Är hemma hos kollektivet nu & har nyss avnjutit en taco middag, fantastiskt gott, även om jag åt samma igår ;)

Nu ska det snart avnjutas en hockey match mellan Luleå-Brynäs vilket inte känns lika häftigt & sist men inte minst så ska jag avnjuta en fotbollsmatch av högsta allvar, 3 poäng är inte ett måste egentligen men det är väl alltid trevlig att vinna. Danmark har ju lagt sig förr mot Sverige(?) & dom kan väl hjälpa oss nu också, vi är ju trots allt grannar & medlemmar i det anrika Skandinavien/Norden. :)


trevlig lördag & puss på er

Av Emma Johanna Andersson - 9 oktober 2009 18:09

Goddagens!  

Hur mår ni ikväll mina små kakor?

Här är det prima liv, äntligen helg! + att det äntligen är dags för idol fredagsfinal nummer 1! Lovely..

Dessutom har jag sett fram emot denna helgen lika mycket nästan som julafton, det är marknad här hemma & det är så mysigt att bara gå omkring där uppe & titta på folk :) Ska köpa sockar, måste ha någrasnabbt & även om kvaliten är dålig så är priset bra och man kna kosta på att dom går sönder efter 3 gången. :)

Måste även köpa en ny parfym imorron, vill förnya mig & eftersom min favorit inte finns längre sedan parfym arrären la ner så måste jag ge mig ut på jakt efter en ny tills jag kommer ner eller upp till nåt ställe som har den.

(Parfymen kommer inhandlas på stan & inte på marknaden)

Förslag välkomnas!


Nej nu ska jag vara lite sällskaplig, har blivit bjuden på middag av snälla Jenny & Erik & sedan ska jag vidare till AK för idoooool! :)

Ha en bra kväll. Puss!!

Av Emma Johanna Andersson - 8 oktober 2009 16:41

Hello!

Har nyss kommit hem från en fartfylld dag med kidsen.  Fick även hoppa in i förskoleklassen eftersom Lotta fick problem med hunden hemma. Har träffat syskon till mina ungar och gud vad roligt det är, de är så lika men ändå så olika. :)


Nej men fy jag har inget att skriva just nu så ni får en låt som pojkarna går & sjunger hela dagarna..

Puss   

Av Emma Johanna Andersson - 7 oktober 2009 20:19

Eftersom det är rosamånaden så tänkte jag köra på en rosa blogg. Jag gillar inte rosa men jag gör detta för att jag vill visa på ett lite tamt sätt att jag bryr mig om de stackare som drabbats av bröstcancer någon gång i livet, cancer överhuvudtaget är en sjujävla hemsk sjukdom som jag hoppas att vi kan bota så snart som möjligt. Vi kan alla hjälpa till på olika sätt, ett sätt just nu är att klicka på "ge en gåva" till höger här på min blogg eller så kan ni skicka sms: BESEGRA 1519 till 72988 och skänka 50:- En liten summa som ger så mycket & betyder oerhört mycket för de drabbade och deras anhöriga.


Puss!  

Av Emma Johanna Andersson - 7 oktober 2009 18:06

Hej fina du!  


Men satan i gatan vad kul jag har haft idag. Vi var ett rejält gäng som klockan 9.00 begav oss från parkeringen i Öhn till skolskogen för en dag fylld med lekar, visst låter det härligt?

  

Hälften av gänget framme i skogen.


Dagens schemat har typ sett ut såhär:

* Leka

* Fika

* Leka

* Lunch

* Leka

* Fika

* Diskussioner.

  

Leta reda på sakerna som står på lakanet.


Har fått så mycket bra tips och ideer nu efter denna dagen & jag är mycket glad att jag fick chansen att vara med, säkert ingen annan i min klass som fått vara med på nåt sånt här :)

En tipsslinga, ett tärningsspel, under hökens vingar med matte istället för färger + mycket mer har vi underhållit oss med. Suveränt.

  

Mysig lägereld.

Av Emma Johanna Andersson - 6 oktober 2009 23:23

Glömde ju att berätta om mitt senaste tillskott i min boksamling, en väldigt kär ägodel.

     

Här har ni den, en bok skriven av herr snygg, Andreas Carlsson. Jag är så nöjd & har redan läst mycket.  

Favorit stycket hittills lyder:


"Jag lyfte och höll honom så försiktigt. Aldrig någonsin skulle jag svika det här lilla livet. Vad som än hade tänkts och sagts var det en del av det förgångna. William var en skänk från ovan. Jag lade ner honom i en plastbytta som var placerad på fyra ben med hjul, och drog honom framför mig i korridoren. Han titttade mig djupt  i ögonen som för att säga, det är du och jag.  I den sekunden blev jag pappa."


Läs den!

  

Av Emma Johanna Andersson - 6 oktober 2009 20:52

Godkväll!  

Fy vad trött jag är! Skulle lätt kunna somna här & nu. Försov mig imorse, eller jag vaknade 07.50 & börjar klockan 8, ganska mycket panik men jag kom "bara" 6 minuter försent..

Har haft en bra dag, skrattade så jag höll på att dö åt en kille. Han & en tjej satt i läsgrupp & jag lyssnade på dom när ett ord dök upp som de inte visste vad det betydde.

Jag: Minns.

Han: Va?

Jag: Ja men kommer du ihåg första gången vi träffades?.

Han: Jaha jag trodde du sa mens, det vet jag vad det är!

Där sitter jag & ska vara lärare & "hålla masken", vara den vuxna i sällskapet liksom, men jag kunde inte hålla mig. Vi satt länge & fnittrade åt varandra, jag var som 9 år igen, precis som dom är.

Bara jag kollade på killen & tjejen så fnittrade vi, sinnessjukt :P

Jag är fortfarande ett barn! ;)


Nu ska jag kolla klart på hockeyn sedan ska jag se en film jag hyrt, Dumpa honom. Efter det blir det sängen, börjar inte förrän klockan 9 imorron då vi ska på fortbildning :) Puss


Av Emma Johanna Andersson - 4 oktober 2009 19:25

Hej fina du!  


Oj så roligt det var igår. Dansade hela kvällen & insåg hur mycket jag gillar det. Var hemma hos Annelie innan vi for ner till Valvet. Hur mysigt som helst, satt ocg pratade, spelade spel & kort & sedan skrattade vi hur mycket som helst, åt varandras historier & upplevelser hit & dit.

Träffade min fina vänner Eje & Jörgen, blev så glad när jag såg dom båda att det blev långa & svettiga kramar kvällen igenom. Började må smått illa när det var dags för jackuthämtningen men det gick bra & jag mådde förvånansvärt bra imorse. Kom på mig själv att många gånger kolla efter Magda & Marre därinne men dom fanns inte där, men jag hade ju min älskade AK & då kan man inte ha tråkigt :D


Dagen har rullat på, for till Henkan & åt smörgåstårta eftersom han fyllt 30 & sedan blev det packetering av oxen vi köpt. Thats how we do it in Norrland ;)


Nej nu ska jag vara sällskaplig. Puss! 

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards