€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under oktober 2009

Av Emma Johanna Andersson - 27 oktober 2009 21:28

Hej fina du!  


Idag har jag varit i Sundsvall en snabbis, in & ut på Ikea var metoden och jag var lika nöjd med det :) Hittade en del smått och gott mest en massa ljus. Ljus i alla dess dofter så nu kan jag fira in vintern med en massa tända levande ljus, det är så mysigt, thats why jag gillar mörker..

Nu har jag tänt upp de nya ljuslyktorna ute på balkongen & bara myser i soffan, gud vad härligt det är med novemberlov :)


Nu ska jag kolla vidare på Desperate. Puss!


PS: Klicka på denna länken & gratta min älskade AK på hennes födelsedag :)

Av Emma Johanna Andersson - 26 oktober 2009 10:57

Godförmiddag!

Lovade ju ett inlägg igår kväll men jag hade fullt upp med annat så ni får några bilder nu istället..

Tyvärr har jag inga före bilder så ni får bara efter men det duger det också ;P Ska kolla om jag hittar några från då vi varit däruppe & knäppt kort på varandra i stugan. Puss så länge!

 

Här stod det en ugly ass garderob och alla var rörande överrens

om att det blev mycket bättre och öppnare utan den

Trappen blev hur bra som helst :)  

Hallen uppe.

     

Köket, tyvärr en ganska dålig bild på hur det ser ut men skåpluckorna

har samma färg och förstör därför helheten, men ni ser golvet och färgen iaf :)

Av Emma Johanna Andersson - 25 oktober 2009 15:52

Heeej fina du!

  

Nu är jag äntligen hemma, nog för att jag inte har lidit där uppe i fjällen men det är inte lika skoj att vara där när det inte är snö & skotersäsong.

Men resultatet blev jätte bra, nu saknas bara skåpluckorna i köket & stugan känns som ny :)


Nu ska jag äta mat & jag lovar att återkomma med bilder lite senar. Puss sötisar

Av Emma Johanna Andersson - 23 oktober 2009 15:20

Tjaa söta du!  


Nu ska jag iväg på skattis & köpa möbeltassar sedan bär det vidare till stures för en burgare åt Tord sedan så ska vi väl förhoppningsvis vara på väg mot nordligare breddgrader. Är inte ett dugg sugen på att fara upp när allt så gott som är klart, kul att skumpa bil i 4 timmar på fredagen & sedan 4 timmar dagen efter, nej roligare kan man ha & sedan så är det faktiskt idol det viktigatse en fredagkväll kan bjuda på som jag missar stora delar utav.. Fy fan!


Men men jag ska inte klaga nu har jag lov & det känns grymt skönt. Jag ska sova tills solen skiner mig i arslet imoron eller på söndag. Kanske hörs efter vägen eller när jag kommer upp, beror på om internet på telefonen funkar. :)


PS: FBK vann igår med hela 6-3, hur bra?! :D Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 22 oktober 2009 19:01

Heja söta!


Oj oj så svettig jag är nu, lite nervositet & mycket städsvett är det.  

Nervös för att Färjestad spelar mot Modo, önskar jag kunde vara där men hann tyvärr inte upp dit idag eftersom vi hade konferans på eftermiddagen idag.

Hoppas verkligen att FBK vinner så jag kan mobba min lillebror för han lär ringa om Modo vinner..

Så Färjestad i Swedbank i Ö-vik och jag sitter här hemma i Sollefteå, städsvettig & ynka 10 mil ifrån Ö-vik. :(


Datorn funkar just nu men har lagt av 2 gånger, vet fan inte vad som är fel men börjar tro att det är Norton antivirus. Det avinstallerades när Simon var här och kollade igenom datorn & nu kommer det fram ett fel meddelande om det.. Jag fattar inte alls!


Nu måste jag kolla på hockeyn och i pauserna ska jag fortsätta städa här hemma. Puh vad tråkigt och jobbigt!

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 21 oktober 2009 22:58

Wooooohiiiii!

Min kära dator funkar igen, iaf för ikväll, imorron är en ny dag & då får vi se vad den känner för då. Börjar helt    seriöst att tro att den har känslor & att den valde att strejka för att få mig att visa mina känslor för den. Nu ska hon/han få ett namn så kom med förslag ;P


Nu ska jag sova.. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 21 oktober 2009 18:16

Hej fina du!


Håller på att få ett smärre sammanbrott just nu, min dator har som det verkar lagt ner all verks   amhet för evigt. Den funkar inte, eller den funkar men kommer till ett visst läge innan den blir helt blå & inte gör någon större anstränging för att komma fram till startsidan. Blir så jävla less, dels för att det finns så mycket roligt att göra på datorn & dels för att jag sköter skolan över datorn. Damn! Är hos mamma nu & uträttar vissa viktigheter ;P


Dagen har varit bra & ungarna har jaft en trevlig dag fylld med FN saker, vi har nämligen firat FN-dagen idag. Har mest flutit runt & varit på de olika stationerna  utan större ansvar, känns skönt, imorron ska jag mänlien ha kisen all by my self en stund medans Barbro ska ut på uppdrag. Har haft dom själv många gånger förut och det har alltid gått super så jag är inte nervös.


Nej nu ska jag kolla på One Tree Hill sedan gå hem och städa lite & kolla om min älskade dator har vaknat till liv & slutat strejka. Pust & stön.


Puss på er

Av Emma Johanna Andersson - 20 oktober 2009 15:09

Goddagens!  


Vilken härlig dag, har inte känts lika lång som dagarna brukar göra utan allt har flutit på i full fart. Nu efter att kidsen slutat så gick vi iväg och började dokumentera lite saker. Baksidan av läraryrket är egentligen inte så hemskt men klart det är mycket roligare att vara med barnen, vi börjar klockan 8, ungarna 8.15 dom slutar 13.25 och vi slutar egentligen 16.00 vilket innebär att tiden med barnen är 5 timmar och 10 minuter, arbetstiden är 8 timmar. Ganska tråkigt att inte ha mer tid med dom, fast det skulle dom aldrig orka.

(Tråkigt inlägg också)


Nej nu ska jag kolla på den bra filmen jag började titta på. Puss & hej så länge

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards