€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under augusti 2009

Av Emma Johanna Andersson - 10 augusti 2009 14:49

Sådär ja, nu är vi nästan framme, ser ljust ut! Resan har gått fort faktiskt, trots att det ändå är typ 40 mil, sov hela första biten nästan, missade helt att vi passerat sundsvall, skönt! Ingen dator är med så ni får inga bilder under dessa dagar. Tråkigt men sant.. Nej nu ska jag kolla om jag kan underhålla isak som är vansinnig över hur tråkigt det är att sitta still, jag vet hur han känner! Ta hand om er! Puss

Av Emma Johanna Andersson - 9 augusti 2009 19:41

Hej kära ni!


Imorgon åker vi neröver, närmare bestämt till Leksand & deras sommarland, eller vi ska bo Rättvik rättare sagt, nu var jag lite rolig va?! ;P

Var även i Öhn & hämtade takboxen som vi måste ha om vi ska få med oss alla grejer vi behöver. Satt oå gungen & gungade i godan ro medans de andra höll på att stöka runt, helt plöstligt hör jag en duns & känner att min rumpa gör dödens ont, där sitter jag på backen & gungen hänger endast i en av repen. Jag skrattade som en galning samtidigt som det gjorde ont. Hoppas verkligen att det inte gör mer ont imorron för då kommer det bli långa 40 mil!


Var förresten & såg vårat Sollefteå GIF spöa Alvik med 4-1 idag. Hur bra som helst :) Dem spelar förresten i 2:an, sjukt bra!


Nej nu ska jag kolla på teve här hos kollektivet & sedan åka på video, köpa lite tidningar & sedan lägga in lite musik på mp3 som jag fått låna av AK, kan behövas när vi är 4 viljor som ska samsas om musik. Jag får iaf som jag vill. :)


Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 8 augusti 2009 12:39

Vet ni, det värsta jag visste i skolan & på gympan var basket, jag var för kort för en sådan sport. Även om jag var rätt spänstig så har jag ingen boll känsla med händerna what so ever, men nu har jag följt Jonas Jerebko ett tag i tidningarna & jag är såld. Sverige har fått sitt allra första NBA proffs & det är ju hur kul som helst! Jag ska nog kanske kolla på en & annan basket match som Detroit Pistons spelar i höst.


Nu ska jag åka & kolla på ett par jeans shorts.

Puss!


Av Emma Johanna Andersson - 7 augusti 2009 15:57

Hej alla vänner!


Nu har jag gjort min sista jobbdag för denna sommaren, tror jag iaf, man vet aldrig när nästa jobb knackar på dörren. Har varit en otroligt jobbig & lång dag, var så skönt att få gå hem, var ännu tröttare imorse än jag var igår.. ILLA!


Åh jag hade en super mysig kväll igår med min vackra Wille, han kan verkligen lysa upp ens dag något så grymt. Vi gungade, lekte, pussades, kramades & kollade på film. Lotta på Bråkmakargatan. Hon är rolig tycker jag men hon är verkligen en mardröms unge, en sån jag kommer få. En som som skriker, gapar & jäklas med en hela tiden. ;)


Fick ett brev från studentkåren idag, eller brev en räkning, är ju dags att betala in kåravgiften. Blir alltid lika full i skratt när den räkningen kommer: Andersson Emma c/o Andersson Nanana, hahahaha! Min mamma heter inte Nanana

Nej nu ska jag åka till kollektivet uppe i hus 5. Vi ska planera lite semester, ska bli så skönt & roligt att komma iväg. Pussar!

Av Emma Johanna Andersson - 6 augusti 2009 09:14

Hej du!


Oj vad trött jag var imorse, jobbade ju kväll igår & idag har jag morgon, är rätt svårt att somna när man kommer hem då, man är rätt uppumpad om man kan säga så & om ni förstår vad jag menar.

Dessutom är det rätt mycket idag & den jag jobbar for nyss iväg till läkaren så nu är jag ensam & har en del rum kvar, men hon kommer tillbaka om en stund & sedan kommer den 3:e personen som jobbar här klockan 11 så vi kommer hinna det vet jag, but still, kan som inte sluta stressa ändå. Har fasiken bäddat 12 sängar på 1 timme, jävligt bra om jag får säga det själv ;P

Igår var en rolig kväll, hade fin besök & resten av gänget (som i vanliga fall håller mig sällskap) styrde kosan mot Ärsta parken, hade bra gärna velat se dem, men men, man kan både ha kvarkakan & äta den :)


Idag är jag bjuden på middag till min kära syster, sambo & min djupt älskade gudson, vi har inte setts på säkert en vecka så det kommer bli ett kärt återseende. Känner på mig att jag & Mattias kommer hamna en stund framför teven ikväll då våra filmer kommit, en film om Färjestad & deras säsong 2008/2009, you know, GULD säsongen =D

Boy vad jag saknar hockeyn nu, men snart drar det igång!


Nej nu ska jag jobba eller först ska jag fika i min ensamhet, inte ens Lasse som alltid kommer hit är här. Puss. 

Ta mig tillbaka, tack!

Av Emma Johanna Andersson - 4 augusti 2009 21:26

Nu kommer det, dag lördag på yran, sista men bästa dagen.


Vi vaknade rätt så sent eftersom kvällen innan hade varit fartfylld & väldigt lång. Steg upp & bestämde oss för att gå på bolaget & fylla på, efter det skiljdes vi åt 2 & 2, jag & Jennifer gick en sväng på stan medans Magda & Carro gick till parken & mös i solen.

Hittade en klänning, en kofta & en t-shirt så efter det vandrade vi ner på området, käkade när vi hörde Michael Jacksons låt Beat it, vi började prata om Youtube klippet som hela världen sett, efter en stund hörde vi den igen & då kändes det i hela kroppen att det var nåt på gång, vi kutade som idioter & armbågade oss fram i folkmassan & där var det, dansen, låten & människorna precis som på Youtube, vi blev så glada över att fått ha varit med & sett det. Vilken grej!!

Efter det skulle vi se EMD men då ville de andra ha sina cidrar som vi råkat fått med oss så vi begav oss till parken, där låg vi ett tag tills klockan hann ikapp oss & vi var tvungna att kila hem till dusch & tillfixning.

Hem, köpa mat & sprätta den första cidern, duscha, sminka & sedan börja festen på balkongen. Gud vad roligt vi hade, lekte en massa lekar, skrattade & pratade om allt möjligt. Såg bara en artist men det var den bästa artisten ever, Lady Gaga. Vilken show hon bjöd på, kläder, sång ja allt var perfekt, ville aldrig att det skulle ta slut. Mer Gaga åt folket helt enkelt! Söndagen var väl kanske inte lika lyckad men jag mådde inte dåligt direkt + att jag tog mig hem & har kvar körkortet. :)

Nu får ni en massa bilder & jag ska sluta skriva, för den som orkat läsa hit har gjort det jäkligt bra. Puss!

 

 Josse häller upp vin, eller?

 Fulla & glada.

Hallelujah för fullt ös medvetslös!

 

Just dance!

 

 Pokerface.

GAGAAAAAAAA!

 

Magda i mina pilotisar

 

Avslutar med bilden över vackra Östersund, staden som jag blev totalt förälskad i & som jag kommer besöka många fler gånger!

Av Emma Johanna Andersson - 4 augusti 2009 12:08

Förstår ni varför jag blev kär?

Av Emma Johanna Andersson - 4 augusti 2009 10:50

 

Mina vänner är dem bästa!


PS: De vet om min fotfobi.

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards