€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Emma Johanna Andersson - 3 augusti 2009 21:33

Godkväll!


Slutade klockan 16 idag & direkt efter det så for vi och fiskade. 6 spön ute & inte en enda fisk till någon utav oss.. Rätt dött. Några napp fick vi men inte så att dem fastnade på kroken. Är spå tråkigt att inte få fisk men ibland är det bara skönt att få komma ut & slappna av med lite fika & ett fiskespö + att vädret har varit suveränt idag. :)


Nu sitter vi hos Jimmy & AK & ska kolla på Marley & jag, har hört att den filmen ska vara bra. Återkommer kanske senare med en rapport om vad jag tyckte.

Yran dag lördag får vänta tills imorron. Se filmen & ni förstår vilken show det var. =) Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 3 augusti 2009 13:27

Hej!

Gick inte alls bra att lägga in några bilder igår, datorn ville inte & bloggen ville inte så jag la ner & ni får hålla ut ett tag till med lördagen. Kan ju iaf säga att lördagen var den roligaste dagen. Helt sjukt bra!


Sitter på jobbet just nu & ska kolla lite mejl & passade på att skriva några rader. Är ganska så lugnt just nu men känner jag alla turister rätt så är det inte lika lugnt imorron förmiddag.


Förresten nu har dem hittat Pablo. Han var lika gammal som mig & är nu funnen död. Det är så hemskt, så hemskt! På nåt vis har han ju tagit sig med hjälp av andra människor (eftersom att han inte hade körkort själv & att gå den biten om han dessutom setts till i Timrå är verkligen en lång sträcka) till Rossö & det är ingen som har hört av sig till polisen om att de sett honom, mycket märkligt & oansvarigt tycker jag! En 140 cm lång kille som är ute & går efter vägen måste man väl lägga märke till?!

Nej må han vila i frid Pablo

& låt oss hoppas att han inte plågats under sin färd!!


Nej mejl var det ja! Puss.

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards