€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under augusti 2009

Av Emma Johanna Andersson - 22 augusti 2009 13:57

Hej vänner.

Shit vad det regnar här hemma just nu. Det bara vräker ner.. Galet!


Oj vad spännande friidrotten var igår, satt på arslet precis hela kvällen & bet av mig naglarna, speciellt när Linus skulle hoppa sitt sista hopp på 2.28, vågade inte titta. Satt på helspänn, han är så värd en medalj av ädlaste valör & jag hoppas verkligen att han en dag får en!!

En annan nagelbitare var Andreas Thorkildsen, var så nervös att han skulle missa finalen men som tur var kastade de andra sämre & han är vidare. :)

Hoppas att han får vinna iår, är ju endast ett guld utomhus han saknar..


Nej nu ska jag göra mig iordning för överrasknings festen som kollektivet + några fler ska iväg på. Kommer säkert bli super roligt!


Puss

Av Emma Johanna Andersson - 20 augusti 2009 22:07

Jag lever, har bara inte haft ork att skriva nåt, skulle vilja skriva om alla äventyr jag varit ute på nu de senaste dagarna men det kan jag inte för jag har inte varit iväg på några, känner mig tråkig som bara skriver om samma och samma.

Ska försöka bättra mig, annars får ni hålla tillgodo med min vardag som går i sama lunk.


Den där Bolt är great! En unik idrottsman. 19.19 helt sjuk tid. Han är BÄST!

Just nu är jag väldigt spänd för Nicklas Viberg, han är bäste svensken i VM enligt mig, so far, vi har ju Linus kvar. Hoppas verkligen att han tar svenska rekordet i 10 kamp, skulle vara så skoj & om han gör det betyder det att vi har en svensk att hoppas i framtiden :)


Pusss!

Av Emma Johanna Andersson - 18 augusti 2009 11:11

Goddag!

Sitter & kollar på friidrotts VM, det sägs att Emma Green är vårt största medalj hopp & då har vi fan inte mycket att hänga där i julgranen, hon är pinsam den tjejen!

Snart ska Johan Wissman springa sitt heat, spännande det ska bli att se honom :)


vet ni vad jag gjorde igår? Jag sydde gardiner, helt sjukt, kul men fan vad elak jag blev ett tag i natt, tråden hoppade ur hela tiden & jag höll på att få ett psykbryt. Men fint tror jag att det blev, är inte helt säker vad jag tycker än, är så annorlunda. Puss! 

Av Emma Johanna Andersson - 16 augusti 2009 22:26

Usain Bolt är sjuk, han är inte mänsklig. Han är en varelse som kan saker som ingen annan kan. han är en slags maskin som är inställd på att sänka rekord på rekord, på ett löjligt sätt. För visst är det rätt löjligt hur han vinner, jag menar han tar ju inte ens i, alla andra är så spänd så det håller på att sprängas, Bolt springer & ser sig omkring & kan kan jogga in i mål.

Det är helt otroligt det den mannen gör.

Han är min idol, nu & för alltid den där 22 åriga jamaicanen! FANTASTISKT!!! 

16/8-2009 finns det en man som springer på 9.58, aldrig har en människa sprungit snabbare. Detta kommer våra barn, barnbarn &barnbarnsbarn & alla andra kommande generationer läsa om i historieböckerna, jag upplevde det, jag fick vara med om det. Ganska läckert när man tänker efter!

Av Emma Johanna Andersson - 15 augusti 2009 11:10

Åh nu är jag hemma igen, var en otroligt dryg hemresa igår. Min rumpa gör fortfarande ont & jag börjar helt ärligt tro att det är något som gått sönder. En rejäl smäll vet jag att den fått så. Men jag ska inte klaga, har haft en härlig semester med bästa tänkbara sällskapet, vi har ätiti gott, druckit gott & hittat på roliga saker. I förrgår när vi var i Insjön så hittade AK världens mysigaste lilla butik med romantisk/lantlig inredning. Vi var som i himmelriket åter igen & fick så många bra ideer.


Nej fy vad hungrig jag blev, måste ringa mamma. Återkommer med bilder & mer skriverier later. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 12 augusti 2009 23:04

Sen bloggning idag för vi har verkligen haft fullt upp.. Dagen till ära har vi varit på sommarland i leksand, hur mysigt som helst även fast vädret inte var så bra till en början.. Vilka grejer som finns där, skulle lätt ha behövt en dag till för att hinna med allt som jag ville hinna med. Efter sommarlandet for vi på en härlig restaurang och åt, jag tog husets Nobis, super bra! Leksand tog emot luleå idag borta i ejendalsarena och jag var bra sugen på att åka dit, men fick ingen med mig och sedan är varken luleå eller leksand mina favorit lag.. Men hockey är alltid skoj, som jag längtar till premiären! Förresten så vann färjestad mot malmö med 4-1 igår :) lovely! Nej nu ska jag sova. Sov sött läsare. Puss

Av Emma Johanna Andersson - 11 augusti 2009 15:19

Kära du! Idag har jag varit i Himmelriket 2 gånger.. Första gången var när vi kom upp för rullandet inne i kupolen, jag blev knäsvag och galet shopping sugen. Fick med mig ett par jeans, en klänning + 2 tröjor till wille, inte så mycket men ändå någont, fanns inte så mycket mer att shoppa faktiskt. Andra gången jag trädde in i Himmelriket var för en stund sedan när jag kom in på audi "butiken" och hittade min Q5:a, den som jag vill ha, näst efter en Q7:a, men en sådan hade dom inte.. Åh vad fin dom är! Vet ni inte hur dom ser ut så googla det! Nu ska vi fara tillbaka till stugan för lite käk och sedan blir det bad.. Pussar

Av Emma Johanna Andersson - 10 augusti 2009 22:49

Hej fina ni! Nu är vi på plats, har varit det ett tag Iofs. Vi Iår hunnit med en vandring runt campingen, spelat minigolf på 12 rundan som är här och nu på kvällen när regnet kom så satte vi oss och spelade lite kort. Jag har varit president hur länge som helst men helt plötsligt så gick det utför.. Då bestämde jag mig för att bädda ut min säng.. Efter det har jag skrattat hysteriskt åt mig själv mest på grund av trötthet men också för att jag en rätt rolig prick. Imorgon blir det mest troligt borlänge och kupolen. Lite shopping eftersom det sägs att det ska regna :) hörs imorgon! Puss & Godnatt

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards