€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under december 2008

Av Emma Johanna Andersson - 11 december 2008 16:30

Hej underbara människor!


Åhh vad bra mitt utvärderingssamtal gick, hade det varit ett lönesamtal hade jag kunnat sluta nästa år i december & kunnat leva på dem pengarna the rest of my life! Åhhhh vad jag är glad!! :D


Kommer kännas super konstigt att inte vara där nästa vecka, kommer nog upprepa det ett x-antal gånger innan jag kan gå vidare :P

Det kommer även vara jobbigt imorron då jag lämnar dem, barnen som jag kommit väldigt nära & vet en heeel del om, jag vet deras fel & brister men jag vet även om deras ljuvliga, underbara, heroiska, snälla, gulliga (and on and on and on and on) sidor, det är dem sidorna jag aldrig kommer glömma.. Dem är och förblir mina första 2:or..


Nu får det bli lite annat, kanske ska fira! ;)

PUSS!


Bilden föreställer mig & Jörgen  på en av våra

utedagar med klassen, jag vill att mina elever

ska komma ihåg som skoltid  som en bra tid i livet!

Av Emma Johanna Andersson - 10 december 2008 21:13

Goderafton både herre & fru!

Idag fick jag sluta lite tidigare & det var skönt, hann iväg en sväng upp på Maxicorner där jag äntligen hittade ett par julgardiner som iaf duger.. Eller jag är väldigt nöjd med dem faktiskt,dem ser inte riktigt ut som julgardiner brukar vara & just därför känns det roligt.. Hade helst velat ha ett par med beige bakgrund eftersom så gott som alla möbler är beiga så nu skulle jag vilja byta ut soff & schäslong tygerna.. ;)

Slänger med en bild:

 

 Så, sådär ser det ut just nu i mitt vardagsrum.. :)


Nej nu måste jag sätta mig med min självutvärdering, kul, NEJ!

Imorgon ska vi iväg till kyrkan & kolla på ett julspel, jag ser fram emot det, får  se vad barnen tycker om det hela :) Men dte brukar vara mysigt med sådanna hära saker, det blir ett helt annat sätt att se på kyrkan också, det är inte det där stela som man annars kan få för sig, det där med att sitta tyst & stilla på en hård träbänk är inget barnen gör tummen upp för & inte jag heller.. ;)


Säger man förresten gå i kyrkan

eller gå till kyrkan?

Pusspuss!

Av Emma Johanna Andersson - 9 december 2008 21:14

Hej!


Dagen har flytit på som vanligt, börjar känna att det närmar sig slutet för min handdledare börjar prata om utvärderingen av mig och allt det där, jag hatar den.. Är så jäkla rädd för att få värre omdöme denna terminen än de andra.. HUVVA!

Dessutom ska jag utvärdera mig själv, hur lätt är det egentligen, jag tycker ju det mesta jag gör är bra.. Nej men skämt åsido (som en gammal lärare alltid sa) det är verkligen super duper svårt att sitta & "skryta" om sig själv, är lättare att vara lite negativ, därför kommer min utvärdering bestå av allt som jag kan förändra, inte vad jag gjort bra..


På fredag blir det kasnke mera jobb, inne på fritids på skolan jag är nu.. 18.30 är sluttiden & det känns inte lockande så jag hoppas den andra tjejen säger ja.. ;)


Nu mera desperate, pusstjing

Av Emma Johanna Andersson - 8 december 2008 21:46

Hej igen!

Läste just en av alla bloggar jag läser strax innan jag går & lägger mig varje kväll & får en smärre chock när det står att postkodslotteriet kommer hit till lilla, lilla Sollefteå imorgon & delar ut pengar.. Jag blev så glad, inte för att jag själv är medlem men de är ändå kul för dem som vinner.. Jag hoppas verkligen att det går till folk som behöver pengarna & inte till dem som redan har så dem klarar sig 3 liv till!


Iaf så är det Hannah Graaf som skriver bloggen & det fick mig att tänka på när jag & Magda stod uppe på Nipan för många, många år sedan på en loppis som anordnades av RUIF.

Maria kom inspringandes & säger att hon fått ett telefon samtal. (Jaha vad intressant tänker vi)

Hannah Graaf & hennes son kommer upp hit till oss.. Jag kände adrenalinet pumpa & började skaka, Hannah & Magdalena Graaf var ju 2 av mina stora idoler när dem släppte skivan, jag kunde/kan ju alla deras låtar.. Där stod jag & Magda som förstummade av en livs levande kändis & vi smälte direkt när vi såg en Hannahs otroligt söta lilla pojke..

Det är ett minne vi aldrig kommer glömma..


Det här bli årets snackis här uppe, alla kommer prata om när Hannah & Magdalena Graaf var här & delade ut pengar, jag & "min" Magdalena kommer också prata om den dagen, men vi kommer alltid flika in med att vi faktiskt "träffat" Hannah tidigare.. :D

Puss&godnatt allihopa!

Av Emma Johanna Andersson - 8 december 2008 17:33

G´day!

Jaha då var det måndag igen & en ny vecka har påbörjats..

Imorse var jag lite små sen & mitt i all stress nedför trapporna så ringer telfonen & de är rektorn på Lillänget, hon frågade om jag kunde jobba på fritids där i eftermiddag & jag visste som ite vad jag skulle svara, sist jag jobbade under praktiken blev inte min förra handledare så glad men Cecilia ringde till min handledare & när jag kom på skolan så fick jag reda på att jag skulle ner dit klockan 13.. Min handledare tyckte det var super bra att det var rektorn som ringde så att jag slapp fråga, så med denna långa historia ville jag komma fram till att jag dessutom vikade på Lejonet idag.. :P


Sista måndagen på min vfu, nästa måndag ska jag sova, har jag sagt det förrut?


Nu ska jag kolla på Las Vegas, ett oerhört bra program :)


Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 7 december 2008 17:37

Hej godingarna!

Hoppas allt är bra med er, själv är jag helt slut efter denna veckans arbete som nu äntligen är slut.. Tyvärr är även nästa vecka fullspäckad med jobb så ännu ser jag inget ljus i tunneln, men snart så..


Har jobbat på hotellet lördag & söndag morgon & sedan idag från 12.30 till ungefär nu uppe i Långsele åt Karamellkungen.. Fiskedam även denna gång & det är ine speciellt kul, men lättförtjänta pengar :)


imorgon är det även min sista måndag på skolan, skall bli skönt att få sova nästa vecka men jäklar vad jag kommer sakna dem söta sakerna..

Måste även försöka hitta julgardiner in till vardagsrummet, har inga ännu & nu är det snart jul ju!


Nä nu ska jag äta kyckling & pommes.. PUSS!

Av Emma Johanna Andersson - 5 december 2008 14:38

Var & handlade fika för en stund sedan..

Kort medges ej. (what?)

Åker ner till Swedbanks automat, automaten är stängd.. (What?)

Går bort till Nordeas ayotomat, tekniskt fel, försök igen.

Då blev jag förbannad & svor en ramsa & funderar nu över vad är oddsen för att allt detta ska hända inom 5 minuter??? Vad är oddsen för att det ska hända mig?

Grejen är den att jag har pengar på kortet, det vet jag, för jag har kollat(!) Så vad är då felet?

Skit start på helgen!!!

Av Emma Johanna Andersson - 4 december 2008 20:31

Godkväll!

Imorgon är det fredag, skönt fats ändå inte, jag jobbar hela helgen vilket innebär att jag inte får sova nåt.. Men men får väl bita i det sura äpplet: stiga upp, se glad ut & sedan gå hem & dö en smula på soffan..


Imorgon är det badet som gäller, and I´m the boss, the real boss.. Ska nämligen vika imorgon eftersom min handledare ska iväg på en privat sak..

Älskar att gå på badet med mina små hjältar & hjältinnor, för det är vad dem är, har inte riktigt förstått hur mycket man får lära sig i skolan förrän nu, då man själv står där & ska lära ut.. Blir mer konkret då liksom.


Nu ska jag kolla klart på hockeyn som är åter om 2.40 med höjdpunkter från period 2.. 2-2 är förvrigt resultatet mellan mitt Färjestad & Luleå..

Hejja, hejja, hejjjjjaaa! PUSS

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards