€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under december 2008

Av Emma Johanna Andersson - 25 december 2008 12:15

Hej!

Sådär då var det juldagen & julafton är slut för denna gången, tänk att man sliter så mycket för en dags firande, men tänk så roligt & trevligt man har det! Min julafton var super, klapparna är jag väldigt nöjd med.

Pengar, presentkort på Myrra, Scheldins & Ikea, en digitalfotot ram, en mixer & en massa annat smått & gott.. Myrra är förvrigt min favorit affär i Ö-vik, en mysig inredningsbutik med en massa fina grejer :)

Min söta lilla mormor fick en mobil telefon av oss & hon började gråta, så glad blev hon :)

Nä nu ska jag försöka göra mig iordning för lite senare idag blir det julbord igen..

Hoppas ni hade en mysig jul med mycket folk runt omkring er. Puss&Kram!

(Jag)

(Wille lekte arga leken när han kom)

(Jonna & Tomten, vi hyr alltid en tomte

eftersom vi vill vara med själva allihop)

Av Emma Johanna Andersson - 24 december 2008 11:41

Idag mina kära läsare är det äntligen julafton.. Snart ska jag kila över till S-gränd & hjälpa till! Kameran är laddad & klapparna är inslagna:

Let christmas begin :)

 

Jag vill önska er alla en riktigt mysig & god Jul, ta hand om er allihop!

Puss&Kram / Emma

Av Emma Johanna Andersson - 23 december 2008 23:46

Hej allihopa!


Idag har vi varit iväg på vårt årliga "dagen före julbord" hos min mormor, hur mysigt som helst.. Efter det så for vi iväg till Ön, klädde granen, lyssnade på julmusik, kollade lite på bingolotto & sist men inte minst åt limpmackor med skinka & senap + att vi drack varmchoklad...

Det är nu julkänslan börjar infinna sig..

Imorgon är det dagen D & jag längtar, är som ett barn :) Dan före dopparedan helt enkelt, tänk att det gått så fort..

Förresten så blev mitt julbak en succé, alla gillade det så jag är nöjd ;)


Nu ska jag sova för då kommer tomten fortare, så gjorde jag alltid då jag var liten fast då la jag mig mitt på dagen också, hihi!

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 23 december 2008 11:12

-Det gäller att hålla nyfikenheten vid liv.

Av Emma Johanna Andersson - 22 december 2008 22:20

Godkväll!

2 dagar kvar till julafton, super konstigt men oj så roligt.. Jag kommer nog aldrig växa upp från att känna det där spännande med julen.. Eller ja jag kommer nog aldrig växa upp från många barnsligheter överhuvudtaget.. Typ som att åka pulka/matta/bob m.m, just därför så passar vi alla på att köpa sådanna saker till barnen nu i julklapp (de barnen som brukar spendera påsk uppe i Klimpfjäll).. Vi kan ju inte låta barnen köpa dem själva eftersom det är vi vuxna som förstör dem med våra vansinnesfärder (6-7 stycken på 2 bobar & en snowracer)nedför backen förbi huset där björkar lutar in lite här & där & har man inte rätt förare så brakar man in i björkarna, (inga namn nämda!)


Idag har jag som sagt bakat klart allt, fixat cupcaksen inför imorron så nu är det bara att invänta 17 slaget and let the dinner begin :)

 


Nu ska jag fortsätta titta på super roliga Jeff Dunham & hans lilla stand up show.

Silence, I kill you! 

PUSS!


http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
Av Emma Johanna Andersson - 22 december 2008 15:48

Goddag!

Nu har jag nyss bakat det sista tilltuggen till julmiddagarna.. Blev bounty & marmelad.. Imorgon ska jag göra glasyr till cupcakesen som ska finnas med imorgon kväll när det blir julmiddag hos mormor & sedan julgransklädning i Ön, gosh I love those kind of things :)

Tilltugg tycker jag förövrigt låter riktigt roligt att säga.. :P


Idag så ringde AK & frågade om jag ville hänga med & käka lunch & det tackade jag självklart inte nej till, innan det så bjöd chefen på en godjul tårta men det var inte en av mina favoriter så jag drack kaffe istället.. Nej nu ska jag titta på den där filmen som går på teve, den verkar lite småtokig..

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 21 december 2008 11:17

Fick ju en present av min handledare när jag slutat, en ask/låda som heter Mitt-i-Prick & innehåller 62 kort med ett ordspråk/citat på varje.. Väldigt söt & rolig sak som jag tänkte  börja dela med mig av till er.. Kanske inte 1 varenda dag men någon gång ibland.. Jag är snäll ;)


Man måste stanna upp en stund

ibland för att orka gå vidare


Av Emma Johanna Andersson - 21 december 2008 00:25

Godkväll! Sitter & kollar på Because I said so, säkert 20 gången jag ser den men får på nåt vis inte nog av den, den är helt enkelt underbar!


Idag har varit en riktig fara runt dag, började jobba klockan 10, efter det blev det fika med svänggänget bestående av 4 vuxna & 2 barn, mysigt!

Efter det så fick jag en julklapp, vad får ni se den 24 ;)

När det var avklarat så bar det vidare upp mot Forsmo, svinhalt på vägen så nu vet jag att man måste bromsa mycket tidigare än vad jag gjorde, (nu tror ni att jag körde i diket men det gjorde jag inte, jag fick bara strunta i att svänga just där jag skulle svänga)

Där sågs det på skidskytte, hockey & sedan blev det middag, kortspel & dansbandskampen..

Där vid kvart över 9 så for vi vidare till Jimmy & AK för att se det absolut sista avsnittet av Svensson, Svensson, sorligt att det tar slut, dem har blivit som en familj till oss alla.. Hann även se att Scotts inte vann dansbandskampen vilket var skit men dem får ju vara med i melodifestivalen :) JAG ÄSKAR SCOTTS!!

En härlig dag iaf med trevligt sällskap :D


Nu ska jag kolla klart på filmen.. Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards