€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under januari 2010

Av Emma Johanna Andersson - 13 januari 2010 11:10

Tjena!


Om några minuter kommer Jenny & hämtar mig sedan ska vi fara & köpa fika & sedan hämta älsklings Wille. Är ju så mysigt att vara med honom :)


You know what, igår kväll såg jag klart hela säsong 4 så ikväll blir det säsong 5 & kansk/forhoppningsvis lite tv-spel om det jag vill ha har kommit hem :)


Fick bli en super kortis för nu måste jag kila ut :) Puss

Av Emma Johanna Andersson - 12 januari 2010 20:19

Tut i rutan!


Herre jisses jag har blivit besatt, ännu mer än jag varit tidigare & det känns underbart. Vill ni veta vad jag är besatt i? Jo i One Tree Hill, har hämtat hem alla mina boxar nu från lillasyster & har maraton här hemma just nu, idag 4:e säsongen igår 3:e, lovely! Dessutom går det ju på teven nu på dagarna, jag är som i himlen :) 


Nu ska jag kolla vidare, lika spännande och bra fast jag vet precis vad som ska hända och vad som sägs ;) Puss & Kram

Av Emma Johanna Andersson - 12 januari 2010 11:39

Hej fina vänner! Tack för att ni står ut med min super värdelösa uppdatering ibland. Är inne i en liten svacka när det gäller bloggen men jag ska ta mig i kragen :)


Jag har aldrig, eller jag kan inte komma ihåg att Färjestad har gjort sig av med en spelare som de gjorde med Lee Goren nu, dom tradade bort honom mot en kille som spelat i Luleå. Luleå tillhör inte ett lag som jag följer så mycket, hör mest en massa positivt om deras spelare & när en spelare som man avskytt i ett annat kag kommer till sitt lag så är dom bäst helt plötsligt, ni kankse förstår att jag är omringade av Luleå-iter?! Haha.

Ja killen heter iaf Lubos Bartecko, är 33 år & slovak.

Sportchef Rundqvist säger: - Vi byter kraft och storlek mot lite mer finess och förhoppningsvis även poängproduktion.

Ja mna kan ju hoppas men jag tänker ligga lågt ett tag om just Bartecko, men bli inte förvånad om jag om någon vecka skriver att han är Gud, för gör han tillsammans med Dicken succé så kommer jag kalla honom för just det.

Men jag kommer sakna Goren, väldigt synd att han försvinner nu då hans fru verkar ha kommit till ro med karlstad och allt runt omkring. Men sån är hockeyn, spelare kommer, stannar ett tag & försvinner sedan vidare på nya äventyr.


Nu ska jag kolla på våra bästa år sedan blir det stan för att kolla om det finns några bra tv-spel till Wii, har ju varvat Super Mario, bara att leta rätt på alla stora pengar för att kunna köra 9:onde banan som är en extra bana. :)


Puss

Av Emma Johanna Andersson - 9 januari 2010 17:32

Hello hello!


Sitter och kollar på hockey just men det har zappats mellan 1:an & PPV, på 1:an har det varit vinterstudion med OS klassiker, dagens OS klassiker var hockey OS Guldet i Lillehammar -94, härliga minnen! Själv är egentligen rätt kluven för -94 var jag 6 år & mest troligt så kommer jag inte ihåg själva matchen i sig utan jag kommer ihåg all uppståndelse i samband med det där OS-Guldet. Lika är det med VM-Bronset -94, tror inte jag kommer ihåg matchen men jag kommer ändå ihåg matchen.

Rätt läskigt det där hur mycket makt media har över folk.

Nu är det inte en dålig grej för jag älskar verkligen både fotbolls brinset & hockey guldet skulle kunna banden om och om igen i flera dygn utan att ens bry mig. :)

Därför tänker jag fortsätta låtsas att jag kommer ihåg matcherna och inte eftter bilderna ;)


Färjestad leder just nu med 2-0 över Brynäs, känns som att dom tagit sig upp ur svackan nu och det är ju underbart! Allt blir ju bara ännu bättre nu när Dicken har hittat hem igen, så jävla bra! :)


Nu blir det mer hockey. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 9 januari 2010 00:50

Vänner!


Ibland så får man sådär underbara nyheter att man inte kan göra annat än att dö en smula, fast på ett bra vis, samtidigt som man bara vill skrika utav ren glädje fast man inte får för då blir grannarna arga.

Den bästa nyheten jag fått på länge är att Dicken är klar för Färjestad. Blev som ett barn på julafton & kände att världen blev underbar igen & att det mest troligt finns en gud som gillar mig väldigt mycket. Just detta har varit min önskan sedan den dagen det blev klart att Dick var tvungen att åka över till Detroit. Jag en till önskan som är lika stark & det är att Rickard kommer hem igen också, för gör han det då kan Färjestad ta upp fajten om ett nytt SM-Guld.


Åh vad kul det kommer bli att se Dicken lira i Färjestads tröjor igen.

Välkommen hem!


Våran Dick är störst i hallen!

Av Emma Johanna Andersson - 4 januari 2010 20:15

Hej igen!


Lägesrapport:

Ännu mer sjuk nu än tidigare.. Nu är det inte bara längre snor & halsont.

Kul för mig!

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 4 januari 2010 10:40

Hej vänner!

Känner mig som jordens mest levade människa just nu, eller ja det är bättre än igår men jag ser fortfarande ut som en svullen kokosnöt. Har ont i halsen & är snorig som bara den, ena gången rinner det andra gånger är det stop i näsan.. Hatar att inte kunna andas genom näsan.


Nej fy nu måste jag lägga mig och vila. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 2 januari 2010 13:31

Håller just nu på att fixa en liten sammanfattning i bilder från 2009, hoppas på att bli klar snart :)


Hur mår ni såhär dagarna efter nyårsafton, har ni hämtat er? Inte jag, är så sjukt trött så jag tror jag dör snart, jag sover & sover men är ändå trött, tror jag kanske sover för mycket.


nej men oj vad klockan går nu måste jag göra lite lunch innan min mage dör av hunger. Puss!

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards