€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under januari 2010

Av Emma Johanna Andersson - 19 januari 2010 21:55

      Var sjukt sugen på en kebabrulle idag men eftersom jag inte orkade/iddes gå och köpa en så blev det köttfärssås och spagetthi fick det bli istället & det var verkligen inte helt fy skam kan jag lova. Var så sjukt hungrig att jag nästan skakade så själva matlagningen gick väldigt fort. Slyndade in i vardagsrummet för att se hockey kväll från igår eftersom det var idrottsgalan just då, på vägen in så kom jag på att jag skulle tända lyset & gör det med armbågen utan att ens hinna blinka så ligger all mat på golvet, mitt nystädade vardagsrums golv. Kunde inte ens bli elak för det var så skrattretande alltihop, så maten fick vänta (jag som var så hungrig) & golvet fick sig en knäskurning. Händelserikt var ordet!

Tur det fanns mer :P

Av Emma Johanna Andersson - 19 januari 2010 13:59

Hallo fina du!


Sådär ja nu är lägenheten skinande ren, eller ja iaf rent på golvet & på borden.

Fy fan vad jag hatar att städa, finns det nåt tråkigare än att städa, diska, laga mat & tvätta? För det mesta är det tråkigt iaf, men allt går med lite musik, hur skulle man klara sig utan?


Såg ni idrottsgalan igår? Gud vad jag älskar den. Det är ju så underbart med en gala där alla samlas, eller ja det var så förr iaf. Det bästa på hela galan var när Jonas jerebko fick årets nykomlingen, hade inte han fått det hade jag rivit hela huset här hemma & sedan bombhotat globen, nu behövde jag inte det & jag var så nöjd! :)

Dessutom tycker jag att Staffan Eklund var så värd sitt pris, gullegubbe!


Nej nu ska jag vänta på att mamma ringer och sedan ska vi fara & tvätta lite åt Åke. Puss

Av Emma Johanna Andersson - 17 januari 2010 08:48

Ca: 60 mil längre ner i Sverige pågick en match som kallades för stora    matchen, till den matchen hade plats åt mer folk gjorts, en veteran match hade planerats & publiken var mer taggade än någonsin.

Matchen där ett utav lagen skulle få visa att deras hjärta innehåller mer kämpaglöd & vinnarinstinkt än det andra lagets. Den matchen vanns av Sveriges bästa hockey lag aka Färjestad med 5-2 & det var rätt skönt att sitta i en arena och se hur tavlan på gaveln plingade till lite då och då, var bara jag som jublade i arenan vid vissa tillfällen & Marcus Johanssons 5-0 var ju underbart att se, lovely! 

Färjestad är på väg uppåt nu, efter en svacka med förluster men förvånansvärt bara en tappad placering i tabellen så är vi på väg igen, vargarna ger sig aldrig.

Lämna aldrig en närgående varg ur sikte förrän du är helt övertygad om att den är död.


Tycker jag att det är kul när vi anordnar sådanna här fina & roliga saker i Sverige, en ute match om året, stora    och sånt, matcher med lite jippo runt omkring. Veteran matchen lockade en hel del publik, jag menar vem vill inte se herr Loob snöra på sig grillerna igen??

Färjestad slog rekord i antal människor igen, 8583 (i LLA)

Ett tag kunde man tro att hockeyn var på väg att dö ut i Sverige men nu är den på gång igen man kan inte mata på i samma gamla spår år ut och år in och tro att folk ska komma. Tycker att Färjestad är ett bra föredömme inom detta, att arrangera saker runt om i arenan & se så bra det går för dom helt plötsligt komer det folk som inte fått plats förr!

För trots allt hockey handlar om, gemenskap & kärleken till en sport/ett lag som man vill stötta i vått och torrt & enligt min mening är hockey våran nationalsport!


När man tänker efter så är hockey ett fantastiskt spel, ytorna ser så stora och många ut på teve men i verkligeheten är det fasiken inte mycket att spela på, det är så ihoptryckt att jag skulle bli mosad bara genom att sticka ut näsan genom båsdörren.

 

Hockey är inte lika kul utan Färjestad!

 

Av Emma Johanna Andersson - 17 januari 2010 08:29

Godmorgon världen!


Fy fan vad trött jag var imorse då klockan ringde, även fast jag inte alls fick lika mycket sömn förra natten så var jag mycket piggare igår morse. Konstigt det där..


Vilken trevlig dag jag hade igår, for som sagt upp till Ö-vik och invigde Fjällräven center som gamla Swedbank heter nu, tyckte inte alls att det var lika falashigt siom när det var Swedbank, den skylten lös då iaf det gjorde inte Fjällräven center.

Men arenan ser ju lika dan ut invändigt så mycket häftigare än så var det då rakt inte!

Efter Modo dominans i första perioden så kom Luleå igen i 2:a men vad hjälpte det då Oscar Steen glänste likt en diamant längs hela isen? nej just inte ett skit, eller jo dom fick ju in en puck men sedan var det stopp.

Modo vann till slut med 4-1 & domaren var som vanligt dålig, finns det mer än en bra domare i Sverige?

Jag har en hel del bilder ifrån gårdagen som kommer när jag kommit hem från jobbet. Fast vi tar en bild från Aftonbladet också för att se hur dom ville visa matchen i Aftonbladets

 "enendastebilditidningenfårpublicerastillmatchrefer
at
" bild på Modo.

& jag har inte förminskat den


(Satte gentligen mest & kollade på folk, Oscar Steen & Karl Fabricius, men eftersom att vi satt strax bakom Modo så blev det med Steen ;)

Av Emma Johanna Andersson - 16 januari 2010 09:47

Hello dear friend!


Sådär ja nu har jag jobbat 1 dag av 2, rätt så skönt att få komma iväg tidigt men samtidigt så ger det ju inga större summor så det är lite blandat, jag menar ska jag ändå kliva upp kan jag lika gärna vara kvar på jobbet länge, men man kan inte maska i hur många timmar som helst, för mig fick det räcka med 3.5 typ :P


Igår fyllde min mamma år, så jag var där typ hela kvällen innan vi for vidare till AK och såg flickan som lekte med elden, jobbigt att man måste vänta så länge bara tills man får veta hur det egentligen går.

Grattis fina mamma!


Senare idag ska jag åka och inviga Fjällräven center, just det ja gamla Swedbank arena. Ska se Modo-Luleå, inte precis mina favorit lag men jag ska kolla på folk och sedan föra en analys över Oscar Steen, kul..

Kul förresten att jag missar stora hjärtsans matchen mellan Färjestad-Frölunda. Jaja man ska inte gnälla är ju alltid trevligt med live hockey, stämningen och kaffet.


Puss!

5-2

Av Emma Johanna Andersson - 15 januari 2010 11:51

Goddagens!

Härliga fredag eller nja inte för mig jag jobbar i helgen annars hade det varit härliga fredag. Imorgon åker vi iväg till swedbank, alla ska kolla på hockey, kolla på lag som dom håller på utom jag, jag ska ha med en kikare & kolla på människor runt omkring & dessutom ska jag punktmarkera Oscar Steen, han nätade igår.

Fast Färjestad vann, gött mos!

Siffrorna skrevs till 5-2 & målskyttar blev.


Dicken, Pihström, Bartecko, Påhlsson & Dragan.


Färjestad har verkligen hittat hem nu känns det som, måltorkan är över & dom spelar mera som ett lag.


Nej nu ska jag kila iväg en sväng på stan.. Puss

Av Emma Johanna Andersson - 14 januari 2010 19:54

Ja men skepp och hoj vad bra han är den där Dick som numera spelar i Sveriges bästa hockey lag.  Han ville inte fara över till NHL iår men Detroit praktiskt taget tvingade honom, han trivdes inte, gjorde knappt några poäng. Nu är han där han hör hemma igen & då tar det 22 minuter och han har registrerat sig för sitt första mål och sin första poäng i årets elitserie, behöver jag gå in på hur högt jag skrek? Tur det är tidigt på kvällen. ;)



Tack Djurgården för att ni är idioter som inte lät Dick spela!

Tack Norda för att du "värvade" Dick!

Tack Detroit för att ni släppte Dick!

Tack Dick för att du ville komma hem igen!

Tack Dick för att du är Dick!

 

Ursäkta Wikegård come again?

Nehe du hade inget mer att säga :P


Såg ni förresten intervjun med Dick? Det syntes på honom att han stormtrivdes & ville bara spricka upp i ett stort leende och säga att han sket i hur dom spelade han var bara överlycklig för att få vara klädd i Färjestads tröja igen, tror jag iaf! :)


Nu är 2:a slut och det står 3-0 till FBK, jag är hel nöjd kan man säga! dessurom så kan man säga att FBK gjort 1 till bra nyförvärv, bartecko har även han hittat nät redan :)

Puss

Av Emma Johanna Andersson - 14 januari 2010 15:45

Hej hej!


Min kamera har ju varit trasig men idag så tog jag äntligen fingrarna ur arslet och ringde upp CyberPhoto för att få den lagad, fort var det gjort, nu ska jag bara vänta på papperet för att kunna skicka den till Linköping, helst av alla hade jag velat ha en helt ny bara för att det är kul liksom :P


Igår hade jag en helt dag med min underbara gudson, vi lekte, fikade, åt middag & kollade på skidskytte, nu vet han vem Helena är.

E:- Titta Wille det där är Helena, hon är från Sollefteå precis som vi.

Senare:

W:- Är det där Helena?

E:- Nej det där är Medvedtseva.

Ännu senare:

W:- DÄR ÄR HELENA.

E:- Ja det är Helena, nu ska hon skjuta.

W:- Pang, pang, heja Helena!

Oj vad härlig man kan vara!

Gofisen och Gudmor äter efterrätt på julafton

& diskuterar viktiga saker, typ: Pippi, hockey & livet ;)


Ikväll är det äntligen dags för hockey igen, Färjestad - Modo hemma i Karlstad. Dicks återkomst tänker jag inte missa för allt i världen, men först ska jag tvätta underkläder, handdukar och sängkläder. Skönt att få bort en tvätt hög som är lika högt som badrummet, även fast jag har tvättmaskin här hemma så är jag rätt lat som inte tvättar allt eftersom det växer men jag är lite miljövänlig också & vill inte tvätta lite tvätt heller, haha!


Nu är det One Tree Hill på teven.. Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards