€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under maj 2009

Av Emma Johanna Andersson - 18 maj 2009 21:04

Tänkte att jag skulle visa lite bilder som jag knäppt med min telefon, den är verkligen inte dålig den kameran. Till och med då det är jätte mörkt blir bilderna kanon, tyvärr har jag ingen sådan att visa just nu men någon gång lär jag ha det.

 

 Underbart goda grillspett. Kyckling & Fläskfilé. Yum!

 

När det grillas tar jag för mig som att det vore sista gången

jag fick äta, finns inget godare :)


Var på stan idag, sisters skulle köpa solskyddsfaktor till kidsen så jag följde med & drömde mig bort, till solen, värmen & de underbara stränderna. Efter en stund köpte vi en glass, årets första "lös glass" alltså årets första glass som inte sitter på en pinne. Citron sorbet & melon, såå gott!


Nu ska jag sova, ska öppna imorron. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 17 maj 2009 22:34

Godkväll!

Sitter här hemma & börjar få lite små tråkigt, är sugen på en film men dem som finns här har jag sett 10000 gånger så det börjar bli lite tjatigt.

Imorgon ska jag iaf skjutsa mamma på morronen & sedan har jag ett sjukgymnastik besök inbokat om inget annat kommer i vägen. Sedan skulle jag behöva skicka efter lite kläder till allt skoj som händer i helgen, få se om jag kanske kan sysselsätta mig med det nu?

Dessutom väntar en begravning (min första ever) inte så roligt & ett 30 års kalas inom kort.. Huga ligen pengarna bara rullar. Damn! Men man vill ju vara fin & det är alltid skoj med nya kläder :)

Skattepengarna kommer ju snart har jag hört ;)


Nu ska jag kolla runt lite. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 16 maj 2009 11:03

Hej Hopp!


Igår var jag hos en sjukgymnast & fick massage, värmeelstötar & en hel massa strtching. Han kan inte hitta nåt fel på min rygg förrutom att jag är mindre tänjnbar(hur man nu stavar det?) på vänstersida vilket gör att jag får knutar i höger skinka. Jaha det var ju bra att veta att jag måste stretcha mer på vänster sida men det hjälpte ju inte mig med det onda som kommer ibland. Men skönt var det & jag ska tillbaka på måndag. :)

Han: Ja du är ju inte en klen tjej.

Jag: Nej eller va?

Han: Ja men när jag masserar dig känner jag att du har en hel del muskler lite här & där.


Kollar på are you smarter then a fifthgrader, ett jäkla bra program som jag tror jag ska starta här hemma i Sverige, Sveriges smartaste barn är inte lika roligt som detta. Mycket jag ska hinna med innan jag slår igen mina klarblå om ca: 100 år.


Nej nu ska jag fixa iordning mig, kanske blir en sväng på staden lite senare, det är ju trots allt lördag. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 14 maj 2009 20:34

Tjoho!

Nu har jag fått sådär jävla ont i ryggen igen. Gör ont hur jag än vänder eller vrider mig. Stå, gå, sitta, ligga allt gör ont om jag inte hittar ett jäkligt bra läge. men det läget är svårt att hitta.

Hatar ryggvärk!


Har fått min telefon idag, tydligen heter jag Emma Johansson numera. Thank you Telia! Skit samma jag har min telefon & den är så fin :D


Nej men nu får vi besök, fin besök dessutom :)

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 13 maj 2009 23:09

Hi friends!

Såg ni eurovision igår? Det gjorde jag & jäklar vad dåligt ljudet var men jäklar vad bra hon är den där Malena & oj vad hon såg ut att njuta av alltihopa, ett leende på läpparna hela tiden! Jag hade gåshud hela tiden, värre kommer det bli på lördag i finalen. Jag sitter alltid där i soffan & tycker att Sverige får mest jubel, har bästa scenframträdandet, se bäst ut & sjunger bäst men vi vinner aldrig. Under omröstningen är jag till en början så nervös & hispig men sedan när jag inser att 12 inte kommer komma & att 0 blir allt fler & fler så byter jag kanal eller svär en ramsa om hur jävla dum tävlingen är eftersom att går ut på att össtaterna bara röstar på varandra & dem är bra många fler än oss i Skandinavien.

Nog om det nu. Vi får helt enkelt vänta & se, Malena kanske skräller?!


Jag väntar på min telefon, den verkar inte vilja komma även fast den skickades i måndags? Blir så jävla less, skit Telia. Får jag den inte imorron så ska jag ringa dit. Brukar sluta med att jag i slutet av telefon samtalet blir trevlig igen & önskar personen i andra änden en trevlig dag. Why man? När jag är arg vill jag vara otrevlig, inte trevlig.


Nej nu ska jag sova, ligger redan i sängen så jag slipper gå så långt. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 11 maj 2009 18:24

Hej allesammans!

Hoppas ni alla mår bra, det gör jag även om jag, när jag är ute ett längre tag, blir lite snorig.

Idag har jag varit ledig & det har varit skööönt! Så idag har varit en riktig bara umgås med syskon dag, mötte upp Jenny & min sötis Wille & Vicky, Bobo & Jonna + Sanna, Phil, William & Saga på fiket där vi tog en rikgt lång fika med mycket skratt :) Var länge sedan vi var & fikade allihopa eftersom Jenny har börjat jobba igen, men nu är hon ledig i  veckor & då kan vi fika hur mycket som helst igen :)

Efter det for vi till Åhmans & kollade på en eventuell födelsedagspresent & där hittade vi hur mycket som helst till oss själva, inget köp men ack så skoj att kolla. sedan dorg vi hem till dem, lekte, fikade mellis & sist men inte minst åt mat, ibland har man tur att man kan tigga mat på byn. Lovely!


Imorron ska jag jobba på hotellet, Karin är sjuk så då ställer jag självklart upp, är ju kvällspasset så det känns skitbra! :) Även onsdag bjuder på kvällsjobb. Bra att tjäna pengar, ska ju ändå iväg på en hel del tillställningar nu i maj & juni! ;)


Tre Kronor tog ju brons i VM iår igår, hur bra är inte det?! Med tanke på hur laget sg ut egentligen så är det kanon! Så nu är Rickard en bronsmedalj (i ett stort mästerskap) rikare! :D


Nu ska jag surfa runt lite. Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 9 maj 2009 11:30

Nu hänger det 2 30-års kalas inbjuningar på kylen här hemma & jag mste verkligen hitta en outfit för båda, eller 2 olika eftersom det är 2 helt olika fester. Den ena är bara en helt vanlig 30-års fest där man får ta på sig fin kläder medans den andra är väldigt speciell. Ett otroligt roligt tema som jag tänker avslöja lite längre fram. Men vi kommer vara allt annat än snygga kan jag lova. Båda kommer bli sååå roliga! :)


Tråkigt att Sverige förlorade igår, men som dem spelade i 2:a halvan av 1:a & i hela 2:a så var dem inte värda att vinna. Men ändå jag är ju svensk så klart som fan dem skulle ha vunnit, domaren var köpt & det märktes på slutet. Men men med laget vi har ir är det bra gjort ändå.


Nu ska jag på stan! Puss.

Av Emma Johanna Andersson - 7 maj 2009 21:03

...En ny dator så kommer det bli denna skönheten som bär namnet:

HP Mini 1100 Vivienne Tam Edition PC series.

Den är så vacker & söt & med den i mitt knä skulle jag vara världens dator kung.

Nu ska jag ta studielån! :P


Förövrigt så har jag köpt en ny telefon, den borde komma vilken dag som helst. Hoppas jag iaf! Detta köpet är verkligen nödvändigt eftersom min tidigare följeslagare börjar lägga av lite då & då, lite när den vill liksom.. Jag kommer sakna den en smula för den har varit mig trogen i 3 år.


Nu gjorde Sweden mål, Weinis var framme & satte pucken. Man blir glad! :)

Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards