€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 1 maj 2007

Av Emma Johanna Andersson - 1 maj 2007 23:30

...är ju ändå hans födelsedag och inte min!


Började med att jag tände grillen (eller mamma gjorde det innan hon försvann), när tändvä(t)skan (jag säger tändväskan när jag har bråttomt) dragit in lades ryggbiffarna på grillen och det började likna kött.. Efter ett tag så var de klara och vii satte oss i V-rummet och käkade, fan vad mysigt vi hade det (bara stearin ljusen som saknades) hihi.

En stund efter att vi smält maten så kommer folket första Magda sedan Maria, Linn och Malin. Vi hade det super trevligt. Sprang bort till Impuls vid 21,00 och tog en stämpel så att vi var garanterad plats när vi väl skulle ut. Och in kom vi, ohja.. Mycket folk var det ute med, men ändå inte så många man visste vilka det var, tror jag.


Kan lugnt påstå att jag var fullast av alla, vaknade imorse och mådde skit, SKIT! Gick på toaletten och höll på att somna över den, ni förstår jag försökte köra Gustavbergsbussen men det gick inte! Men jag tackar dig Toan för ditt sällskap de minuter jag var där, I will always love you for that! Så fort jag bara slog upp ögonen så kände jag en sprängande huvudvärk och illamående upp över öronen! Så vi 18 tiden ikväll blev JAG MÄNNSKA IGEN!

Jag skyller allt på TEQUILAN!!



 

Tydligen missade jag något i K-fors igår och det var synd, men det känns som att jag skulle nog bara ha skämt ut mig där nere så det var nog säkrast att vara hemma! hihi


Nu på kvällskvisten har jag skrivit klar min rapport som skulle ha varit inne för längesedan, men nu är den gjord, eller jag glömde mini rapporten så den får jag skriva klart imorron och lämna in på torsdag eller nåt. Nu blir det antagligen sängen och det kommer bli ruggigt skönt fast jag är ändå inte trött just nu! But still, dagen har varit låååång och jobbig!


Aja alla valborgsmässoaftons firare jag hoppas att ni inte mått lika kasst som jag idag för då är det synd om er! Och JP jag tycker inte du var tråkig, det är alltid lika spännande! =)  Däremot så var det synd att jag missade det sista, jag var helt enkelt för trött för att vänta.. hihi


PUSS

Av Emma Johanna Andersson - 1 maj 2007 19:02

Hittade den här stört sköna bilden när jag satt och fixade bland låtarna på datorn!


Nu är jag människa igen!

Av Emma Johanna Andersson - 1 maj 2007 13:21

räknare

Kvällen igår var helt bra! Man kan väl säga att det blev karatefylla...

Innnan vi gick ut igår grillade jag och Jp, käkade och drack, sedan kom de andra och då bara drack vi.



JAG MÅR INTE BRA!

Har ont i huvudet så det skriker! Men jag har ingen ångest över gårdagen+ att jag träffade Per som jag inte träffat på hur länge som helst!, det var super kul och han var fortfarande samma gamla Per!



T.E vs N.B! Game on


Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards