€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under februari 2010

Av Emma Johanna Andersson - 2 februari 2010 22:28

Åh vad glad jag blir! Martina Hingis min största idol/förebild inom tennisen är tillbaka i tennisvärlden, inte på WTA touren men ändå. Jag kommer ihåg många dueller mot Jennifer Capriati, systrarna Williams m.fl Varje dag då jag kom hem från skolan slog jag igång Eurosport (som då visade väldigt mycket tennis) fikade mellanmål & önskade att jag en dag skulle stå iklädd kjol & linne eller en klänning på en tennisplan i ett varmt land & slå en boll över ett nät. En härlig dröm, som inte blev mer än en dröm eftersom jag inte ens fick bollen över nät när jag försökte ;)

Martinas comeback senast gick ju inte sådär super bra då hon åkte fast för "kokainanvändande" men jag tror att hon kan komma tillbaka denna gången & vara jäkligt bra på det :)

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/tennis/article6535895.ab

Av Emma Johanna Andersson - 2 februari 2010 22:06

Nycklarna är funna!!!


Vart nycklarna fanns? Ja utan att nämna namn eftersom det skulle vara alltför pinsamt för denna perfektionist så var det en människa som råkade få med sig mina hemnycklar i sin jacka. När jag ringde för att försäkra mig om att denna varelse inte hade mina nycklar så hörde jag verkligen hur han ansträngde sig för att inte börja asgarva.

- Är du säker på att du inte har med mina nycklar i din jacka eller så för nu har jag hållit på att städa sedan klockan 2 typ & inte hittat dom än, har till och med städada bakom tvättmaskinen?

- Jo jag har ju det.

- Vad sa du?

- Jo jag hade dom med mig.

- Och du tänkte inte på att kanske ringa mig & berätta det?

- Haha jo men jag upptäckte det nu när jag skulle käka.


Jag kunde inte ens bli arg, det hela var så jävla ironiskt eftersom han anser att jag är den slarvigaste personen i världen & aldrig kan hålla reda på mina grejor, nej mn vad konstigt när allt försvinner då han varit i närheten, där bekräftades min teori.

Lägenheten har nog aldrig varit renare sedan jag flyttade in..


Nu Paradise final. Spännande!!! :)


Puss

Av Emma Johanna Andersson - 2 februari 2010 18:14

Har städat sovrum, hall & vardagsrum från golv till tak & ännu är inga nycklar hittade, snart blir jag fan i mig galen! Har till och med rivit ur skogarderoben utan resultat, eller jo jag hittade 60 spänn men inga nycklar.

Tänk om någon har hittat mina nycklar & kommer in i min lägenhet för grejen är den att antingen ligger dom i lägenheten eller så har jag glömt dom i dörren så är det het enkelt. 2 av 5 rum kvar att leta i & ger det inget resultat så vet jag inte om jag klarar av att vara hemma inatt, tänk om någon kommer & ska göra inbrott & där sitter jag.. Fy!

Av Emma Johanna Andersson - 2 februari 2010 14:53

Herregud, har vänt upp & ner på hela lägenheten nu för jag har nämligen lyckats tappa bort mina hemnycklar. Vet att dom måste finnas här hemma någonstan eftersom jag tog mig in igår kväll men dom finns verkligen inte.. Brukar ha nycklarna på 3 ställen, antingen på telefonbyrån, i korgen som hänger på garderoben eller i jackfickan men där är dom inte.. Börjar tro att jag glömt dom i dörren men det har aldrig hänt förr eftersom jag är så noga med att låsa in mig varje gång jag stiger innanför dörre så att inte fula gubbar ska ta mig.. Fan också!


Måste nog gå igenom soporna, äckligt!

Snälla nycklar kom tillbaka, jag ber er!

Av Emma Johanna Andersson - 1 februari 2010 00:15

  


Kände bara hur ilskan bubblade i mig när jag såg detta. Hur kan man vara så jävla korkad?? Kanske inte det smartaste draget av mig att kommentera just då med tanke på hur texten är uppbyggd men folk kan vara så jävla "okänsliga" ibland.

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards