€mma - Isprinsessan

Alla inlägg under juli 2009

Av Emma Johanna Andersson - 13 juli 2009 15:16

Hej allihop!

Idag är jag ledig! :) Sov länge & har inte alls hunnit med nå mycket, hängde nyss tvätt & satte igång en ny maskin så just nu finns inte ett plagg i tvättkorgen, vilken känsla det är. Men senaste ikväll kommer det väl dit nåt nytt. Bärjar känna mig på G nu så jag ska iväg & köpa en toa borste & städa toaletten sedan röra mig vodare mot lite dammtorkning här hemma, dammsugningen kanske jag inte orkar med just idag ;)


Var på väg hem för en stund sedan & såg min lilla prins hos sin mormor & morfar. Blev som lite paff att han var där & inte hemma, men tydligen så är hans mamma sjuk & hans pappa var tvungen att jobba på sin semester. Gudmorsan fyller verkligen ingen som helst funktion. Tror jag får ta & adoptera mig en halvvuxen unge (tänker verkligen inte skaffa mig några egna på länge) så jag har någon att ta hand om också.


Nej nu ska jag kila på Ica & köpa mat, tror det blir plock idag orkar verkligen inte stå vid någon spis. Puss på er!

Av Emma Johanna Andersson - 12 juli 2009 21:40

Jag lever, har bara jobbat hela helgen & nu ska jag mysa lite i soffan sedan förflytta mig till sängen för en god natts sömn med en senare vakning än vad helgen erbjudit :) Puss

Av Emma Johanna Andersson - 10 juli 2009 22:33

Jaha då var det klart då. Ingen Rickard i tröja 51 i vinter. Ledsen är ordet!

Det är verkligen en dålig nyhet, fast det som ändock känns bra är att jag vet att Rickard kommer till Färjestad igen när han återvänder hem. Han skulle inte kunna spela i en annan klubb, han är alldeles för lojal :)


Imorgon ska jag jobba, känns så jävla drygt att jobba helg & ha så sjukt mycket som jag har imorron dessutom, men en helg på hela sommaren får man väl tåla.


Åh fy fan, nu går jag & lägger mig & blickar framåt.


Baby goodbye

Av Emma Johanna Andersson - 7 juli 2009 16:21

Hej & hå!


Nu är jag tillbaka på sjukhuset igen, dem ringde & frågade om jag ville komma på ett gätspel & jag sa ja. Är med blandade känslor man är tillbaka med. Är samtidigt kul att träffa alla som man jobbat med tidigare somrar men det är verkligen inte ett roligt jobb. Ska jobba onsdag & fredag också innan jag får tacka för mig denna sommaren.


Nej nu måste jag kila, ska hinna med några saker innan det är dags för bingo. ;)


Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 6 juli 2009 00:00

... men mitt hjärta kan gå i tusen bitar & det har det gjort, eller inte riktigt ännu men det lär göra det om han flyttar.

Det är blir 3:e gången nu & det enda positva är när han kommer tillbaka, för då blir jag så  glad att jag spricker!

Hur som haver så hoppas jag att han stannar men om han inte gör det så kommer jag gråta en skvätt & sedan böja kolla NHL på nätterna (mer än vad jag gör nu) & njuta av att han äntligen får revanch från sitt senaste äventyr over there!

 

Lycka till om du far över Rickard!

Av Emma Johanna Andersson - 5 juli 2009 10:55

Goddag kära vänner!

Sådär nu har jag gått på semester i 2 veckor men har kanske fått ett annat jobb till veckan & till helgen är jag tillbaka på hotellet en snabbis.

Denna helgen har det varit gatufesten  Sundsvall men i brist på bra artister så skippade jag den, stannade hemma & myste istället.


I fredags så bestämde vi oss för en liten spontan grej.

Satt nere på Strandgränd med kusiner & vi kom överrens om att gå på hörnan tillsammans. Så vi samlades hos Janne, satt & pratade fram till klockan 1 & gick sedan ner på Hörnan där jag mötte Marre vilket var super skoj. Vi hade det väldigt trevligt.


Igår kväll så blev det ost, kex & fanta hemma hos Jenny & Erik, vi skrattade så vi höll på att kissa på oss & vi funderade över hur bra Tomas Di Leva är i sängen? Jag lyssnade på Erik Hassle & njöt, vi kryssade med i sommarkrysset, sedan bar det av hem.


Nu är det söndag & jag ska träffa William. Sedan ska jag träffa AK & vi ska planera en rolig sak vi har på gång. Ett projekt som kommer bli så skoj!

Puss!

Av Emma Johanna Andersson - 1 juli 2009 10:46

Hola!


Igår var det så kvavt & äckligt ute att det knappt gick att andas. Men lagomt till kvällen så kom en regn skur & det pratades även om åska & blixtrar. Härligt eftersom idag är vädret super igen! :)

Var tvungen att jobba över igår också, satt & väntade på en gäst tills klockan 22. Han ringde 2 gånger & sa att han var på väg men fortfarande så dröjde det. Värsta som finns är att vänta på gäster när man bara vill gå hem.


Nej nu ska jag gå ut på ballis & fortsätta läsa min bok, Champagne flickan. Handlar om en tjej som läste juridik, var med om en brand, förlorade allt & fick dessutom ingen hjälp så hon ville tjäna lite snabba cash genom att bli en strippa, först i Sverige, sedan i Danmark. Den är faktiskt väldigt bra.


 Puss&hej

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards