€mma - Isprinsessan

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Emma Johanna Andersson - 18 maj 2010 17:10

Rapport från balkongen, käkade middag här ute idag & herre vad skönt det är att det börjar bli sommar. Man blir så mycket gladare av sol än av snö..

Nackdlen med att sitta ute och blogga är att man inte ser speciellt mycket så eventuella stavfel kan bero på att jag inte ser riktigt vad jag skriver.. :)


Såg sista avsnittet av One Tree Hill säsong 7 idag. Gud vad bra det var men slutet var det sämsta ever. Tur att det kommer en ny säsong :)

Vill inte skriva för mycket om det avsnittet efetrsom det inte sänts i Sverig än. Tack gode gud för kontakter. :)


Ikväll klockan 18.50 skrivs ett nytt stycke historia , Jonna ska spela sin första fotbollsmatch och självklart ska jag ner och kolla. Kommer själv ihåg när jag spelade kvartersen och även riktigt fotboll. Härliga tider, verkligen!

Jag var den stora målskytten, ofta passad av antingen Magda eller Maria.

Mitt nummer var 7 & enligt mig det bästa nummer som någonsin funnits. Fick numret av en slump, inte valt eller så men det passade mig utmärkt & kom att bli det nummer jag alltid tänker på, alltid numret jag tar då man får välja trisslott. När jag köper bingolotter eller bingobrickor eller något sånt ber jag att dom tar den sjunde i högen eller den som slutar på 7.

Kommer ihåg när Sollefteå FF, våra bittra rivaler, inte skulle ha ett eget lag längre då några valde att komma till oss istället för Långsele. Mathilda hade haft nummer 7 där i det laget och ville såklart ha det i vårat lag också. Blev så frustrerad över det där att jag hotade med att sluta i fotboll om jag inte fick 7:an.

det hela slutade med att jag fick 7. Jag vet inte om det var för att Mathilda valde ett annat eller om det var för att jag spelat i laget längre men 7:an fick jag ;)

Nummer 7 har jag nu lämnat vidare till Jonna och jag hoppas hon kan bära upp det bra numret lika bra som jag ;)


Nu ska jag kolla runt lite innan det blir dags för Risön. Puss

Av Emma Johanna Andersson - 18 maj 2010 15:16

Hej!


I det här fina vädret vill man inte sitta inne och uggla utan man vill vara ute i det gröna, eller iaf i det snart väldigt gröna.

Här hemma blommar det för fullt, träden är snart helt utslagna och gräset måste snart klippas för första gången. Som tur är har jag ingen gräsmatta, lovely..


Igår låg jag ute på balkongen och myste i solstolen, varmt utav bara den vill jag lova.

Hur är vädret hos er kära läsare?


Igår fyllde min mormor 60 år, är så glad för dom 22 år, snart, jag fått med henne.

Dom värdesätter jag otroligt högt.

Vi samlades, skaran utav av oss släktingar som bor här uppe hemma hos Berit och Pappa för fika, sång & utomhusaktivitieter, såsom: Fotboll, glassätning och rullatorsnurr. Härliga tider i Anderssons släkte.


Vid 21.30 rullade bilen mot Jimmy och AK som renoverar köket för fullt.

Har hjälpt till så gott jag kan & eftersom jag tillhör familjen så följer jag med som ett jävla dåligt klistermärke, så dom får helt enkelt stå ut med mig. ;)


Nu ska jag ta en ipren eller nåt sånt, har sjukt ont i huvudet.

Puss

Presentation


Drömmer om vita isrinkar

Omröstning

Hur ofta läser ni min blogg?
 1:a gången
 Ibland
 Ofta
 Varje dag
 Har den bland favoriter

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tracker

Länkar

RSS

Skriv en rad


Ovido - Quiz & Flashcards